Gå til havn uten å lande fangst

Ved havneanløp hvor det ikke landes fangst (f.eks hvile, bunkring, skifte av mannskap) må det fortsatt sendes en POR-melding

Fremgangsmetode

• Velg boksen "Kvantum som skal landes" og velg "Ikke lever".
  • Fyll ut anløpshavn og estimert ankomsttid som vanlig og send inn.
  • Appen vil be deg bekrefte at du har valgt å sende inn ankomstmelding uten landing av fangst.
  • Trykk "Send ankomstmelding" for å gå videre.

Metoden vi går videre på avhenger av om fartøyet er over eller under 11 meter.

Neste POR-melding vil inneholde eksisterende fangst om bord.

Husk å legge til ny fangst hvis det er gjort nye fangstoperasjoner.