Førstegangsoppsett og introduksjon til MarineSmart

Koble til MarineHub

Etter at utstyret er montert av godkjent innstallatør må enheten aktiveres av Marine Dynamics. Last deretter ned appen ved å søke opp MarineSmart i Google Play eller Apple App Store.

For å ta i bruk appen må du koble deg til trådløsnettet som kringkastes av MarineHub, montert i styrhuset. Nettverks-ID og passord kommer merket på selve boksen.

Hvis du trenger hjelp for å koble til, sjekk en av disse guidene som passer til din enhet:

Hvorfor du må være tilkoblet MarineHub når du sender meldinger

Det er mange meldinger i fangstdagboken som krever posisjon på fartøyet når meldingen er sendt, GPS-posisjon henter vi fra antennen som står ute. Dette sikrer at du alltid får GPS-posisjon, samt at den er nøyaktig.
I tillegg kan vi bruke posisjonen til å gjøre rapporteringen mer automatisk og enklere for deg. Fangstdagboken ligger også på MarineHub ombord i båten din. Dette betyr at hvis du går tom for strøm eller mister telefonen over bord, så kan du bare koble til en ny enhet til MarineHub og fortsette der du slapp.

Eksempel fra nettverksinstillinger på iPhone tilkoblet testenhet.

Nettverket vil kalles "MarineDynamics_" og de 5 bokstavene på Marine Hub.

Sett opp appen

Når MarineSmart skal brukes for første gang, må noen instillinger konfigureres. Naviger til "Innstillinger" for å begynne. Bildene under vil raskt gå gjennom de forskjellige instillingene:

Før fangstdagboken kan brukes må skipper navngis i "Innstillinger."

Når alle instillinger er ferdig konfigurert, kan vi gå videre til Ta i bruk fangstdagboken.