Bifangst

Bifangstkategori

Båter under 15m kan rapportere bifangst inntil 200kg i en felles kategori. Denne kategorien kalles "Annen marin fisk" med bokstavkode "MZZ." Under viser bildet hvordan du finner den i MarineSmart.

Slik finner du bifangst i filteret.

På fangstmeldingen, velg "Kvantum om bord" og trykk på "legg til". Trykk på filter og skriv inn "Annen marin fisk" eller "MZZ".

Velg "Annen marin fisk" for å legge den til i "Kvantum om bord"-oversikten og før på vekten.